BRUIDSMODE, TROUWJURKEN & BRUIDSKLEDIJ

Cermo Concept is de trendsetter in moderne bruidsmode, en heeft een jonge visie over wat de hedendaagse bruid echt van haar trouwkleed verwacht.

Cermo Concept brengt ieder jaar bruidskledij van de mooiste fashion labels en de meest getalenteerde designers. Trendy trouwjurken van oa Rosa Clara, Alma Novia, klassevolle designstuks van Marylise of bohemian bruidsjurken van het Belgische Rembo Styling? Onze collectie 2022 heeft voor elk wat wils!

Een trouwjurk kan in verschillende stijlen ontworpen worden. De meeste van onze merken staan gekend om hun eigen specifieke stijl. Zo zijn er bijvoorbeeld de vintage ‘boho’ bruidsjurken van het Belgische Rembo Styling. Bohemian bruidskleding is anno 2022 nog steeds zeer populair. Met het Nederlandse merk  Modeca gaan we de romantische toer op, met goede pasmodellen en mooie silhouetten!  Een derde merk dat tot de absolute favorieten van onze klanten behoort is Marylise. Hun bruidscollectie kenmerkt zich door een eerder sobere en verfijnde stijl. Een Marylise trouwkleed wordt doorgaans afgewerkt met zijde, chiffon en kant. In ons assortiment trouwkledij vindt u steeds de nieuwste modetrends, zo kan u nu reeds de mooiste trouwjurken kopen uit de collectie van 2022.

Wie denkt aan trouwjurken, denkt in eerste instantie misschien aan het klassiek, lang trouwkleed in een A-lijn. Hoewel we zeker heel wat van deze klassieke modellen in huis hebben, vindt u in onze bruidswinkel ook meer moderne bruidsmode. Een korte trouwjurk bijvoorbeeld, of u kan de bruidsjurk zelf samenstellen met een top en rok, alsook een kort jasje behoren tot de mogelijkheden. Wij denken ook aan de dames met een maatje meer: met een trouwkleed uit de plus size collecties van merken zoals Modeca (de Modeca Curves collectie) zit u zeker goed.

Libelle
Rembo Styling
Marylise
Pronovias
Rosa Clara
Modeca
Modeca Curves
Le Papillon
Alma Novia
Nicole Spose
Colet Spose
Aurora Spose
Jolie Spose
Alessandra Rinaudo
Ladybird

Welkom bij Cermo

Cermo Concept is al vier generaties lang actief in de verkoop van bruidsmode. In onze winkel te Zoersel begeleiden we u met een klantgerichte en persoonlijke aanpak in de zoektocht naar de trouwjurk van uw dromen.

Onze ruime winkel collectie omvat bruidskledij van meer dan 25 verschillende kwaliteitsvolle bruidsmerken. En wat als het bruidskleed van uw dromen niet 100% past? Bij Cermo beschikken we over een eigen atelier om de trouwkleding tot in de puntjes aan uw wensen aan te passen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief