Rembo Styling

De jurken die Rembo Styling brengt zijn bruidsjurken met karakter. Deze collectie straalt pure romantiek uit, maar met zo’n verfijnde afwerking dat het woord romantiek hier een hele andere dimensie krijgt. De Rembo Styling bruid weet dat haar huwelijk speciaal wordt, en dat verwacht ze ook van haar jurk, die getypeerd kan worden als een zogeheten ‘bohemian wedding dress’. De designers van Rembo Styling brengen ieder jaar opnieuw een collectie uit die alle verwachtingen overstijgt. Een etnische mix van Retro Chique, Bohemian en Vintage zijn hier een belangrijke leidraad bij het stijlen van de trouwjurk. Toch is deze collectie zo hedendaags en hip dat wij Rembo Styling de meest moderne en vernieuwende collectie durven te noemen.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Koop je een trouwjurk? Dan krijg je van ons een cadeaubon van € 50 voor onze suitecollectie! 

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.