Over ons

Welkom bij Cermo

ornament1 removebg preview

Cermo Concept is reeds vier generaties “het bruidshuis“ dat met een klantgerichte service en jarenlange vakkennis een statement maakt. 

Cermo Concept

Het verhaal van onze bruidswinkel

ornament1 removebg preview

Welkom bij Cermo Concept!

Stap binnen in de tijdloze wereld van Cermo Concept, een oase van bruidsmode die al vier generaties lang de harten van de Kempen en daarbuiten verovert. We zijn er trots op om één van de oudste en meest vertrouwde bruidswinkels in het land te zijn, een naam die synoniem staat voor elegantie, stijl en exclusiviteit.

Mijn naam is Kelly, en ik heb in 2021 de ongelofelijke kans gekregen om Cermo Concept voort te zetten. Een keuze zonder enige aarzeling, omdat ik wist dat dit mijn roeping was. Mijn missie? Een nieuwe betekenis geven aan bruidsmode, een betekenis die draait om inclusiviteit en stralende schoonheid. Iedere bruid, ongeacht haar leeftijd en lichaamsvorm, verdient het om te schitteren in haar perfecte jurk.

Cermo Curves, onze nieuwste toevoeging aan de familie, is ontstaan vanuit diezelfde passie voor inclusiviteit. Cermo Curves is dé bruidswinkel die zich volledig richt op curvy dresses, vanaf maatje 46. Hier draait alles om het vieren van diversiteit en het omarmen van ieders unieke schoonheid. Véronique, de drijvende kracht achter Cermo Curves, staat klaar om je te verwelkomen en te begeleiden bij jouw pasafspraak. Een klik is alles wat nodig is om deze bijzondere ervaring te starten.

Duik in onze weelderige collecties en laat je betoveren door de mogelijkheden. Een bezoek aan ons is meer dan alleen passen; het is een ervaring op zich. Onze selectie omvat niet alleen zorgvuldig gekozen hedendaagse merken voor bruids- en feestmode, maar biedt ook een ruime diversiteit aan opties, waardoor écht iedereen iets naar haar smaak kan vinden.

Bij Cermo Concept geloven we dat elke bruid haar moment moet hebben om te schitteren. Onze toewijding blijkt uit ons eigen atelier, waar ons team met liefde en vakmanschap elke jurk tot in de kleinste details perfectioneert, zodat deze perfect past en jouw schoonheid accentueert. Bij Cermo Concept draait alles om jouw stralende moment.

Stap binnen, laat je inspireren en maak kennis met de wereld van Cermo Concept. Samen laten we jouw stralende reis beginnen, waarbij elke droom werkelijkheid kan worden.éc

FAQ

Veelgestelde vragen

ornament1 removebg preview

Wij vragen je om maximaal 3 mensen mee te brengen. Daarnaast is het belangrijk mensen te kiezen die jou écht kennen, en waarvan jij vindt dat hun mening belangrijk is. Te veel meningen zorgen vaak voor twijfels. 

Vooral een goed humeur en een open mind is belangrijk 😉 Schoenen zijn pas belangrijk bij je eerste pasbeurt (na het kiezen van je jurk). Je kiest best voor neutrale lingerie, die goed passend zit. 

Ja, wij kleden ook met plezier de mama’s, getuigen, bruidsmeisjes. Iedereen kan bij ons terecht, en ook voor hen hebben wij accessoires zoals schoenen en handtassen. 

Voor onze bruidscollectie variëren de prijzen tussen €1500 en €3500, afhankelijk van het merk.

Onze suitecollectie en galakleding varieert in prijs tussen €300 en €1000. 

Je vindt bij ons een uitgebreide selectie accessoires zoals lingerie, haarsieraden, juweeltjes, schoenen, sluiers. Kortom, een compleet gamma om jou te doen stralen als bruid!

Social media

Volg ons op Instagram

ornament1 removebg preview
[insta-gallery id="1"]

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

ornament1 removebg preview

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

ornament1 removebg preview

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.