FAQ

Veelgestelde vragen

ornament1 removebg preview

FAQ

Veelgestelde vragen

ornament1 removebg preview

Wij vragen om maximaal 3 mensen mee te brengen. Daarnaast is het belangrijk mensen te kiezen die jou écht goed kennen en waarvan jij vindt dat hun mening belangrijk is. Te veel meningen zorgen vaak voor twijfels. Wil je toch graag meer dan drie personen meebrengen, dan vragen we je om een afspraak te boeken op een weekdag.

Vooral een goed humeur en een open mind is belangrijk. Schoenen zijn pas belangrijk bij je eerste pasbeurt, na het kiezen van je jurk. Je kiest best voor neutrale lingerie, die goed passend zit en waar je je comfortabel in voelt.

Natuurlijk! We kleden met plezier (schoon)mama’s, (schoon)zusjes, oma’s, getuigen, bruidsmeisjes. Iedereen is welkom! Ook voor hen hebben we accessoires om hen van kop tot teen aan te kleden. Denk maar aan schoenen en handtassen. Onze suitecollectie start aan € 300 en kan gaan tot € 1000.

Onze bruidsjurken starten aan € 1500 en gaan tot € 3500, alles is natuurlijk afhankelijk van de keuze van het merk. We doen er natuurlijk alles aan om samen met jou de trouwjurk van je dromen te vinden, binnen je vooropgestelde budget. 

We hebben een uitgebreide selectie aan accessoires zoals lingerie, haarsieraden, juweeltjes, schoenen, sluiers, en nog veel meer ter beschikking. Kortom: een compleet aanbod om jou van kop tot teen te doen stralen als bruid!

Bij Cermo kan je terecht vanaf maatje 32 tot en met maat 46. Maar niet getreurd, vanaf maatje 46 kan je terecht bij Cermo Curves. Daar bieden we bruidsjurken aan tot en met maat 62. Samen zoeken we naar de juiste maat, want voor elk figuur hebben we de perfecte jurk in ons aanbod!

Wij adviseren om 9 maanden tot een jaar op voorhand voor het eerst te komen passen. Dan ben je zeker van de uitgebreidste keuze en is er tijd genoeg om je droomjurk te bestellen en de nodige retouches te voorzien. Heb je echter last minute besloten om te trouwen? Leuk! Bel ons gerust even op, we hebben altijd verschillende maten en modellen die we uit voorraad kunnen leveren zodat je ook last minute nog kan stralen op je grote dag!

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.