Modeca

Modeca Dutch Design is een collectie die romatiek en klasse uitstraalt. De jurken van Modeca zijn niet te gedurfd, maar spelen wel in op de nieuwste trends. Met hun jarenlange ervaring weet dit Nederlandse modehuis dan ook als geen ander wat er leeft bij de toekomstige bruidjes. Zo brengen ze elk jaar opnieuw een prachtige collectie a-lijn jurken, bustier-jurken en jurken met een fishtail belijning. Wie voor Modeca kiest, kiest voor een bruidsjurk met de perfecte pasvorm en stijl waar u zich meteen goed in voelt. De Modeca Collectie is de ideale collectie voor de bruid die romantiek voorop stelt in haar keuze van haar jurk.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.