Pronovias

Pronovias is een overweldigende collectie. Het is de grootste en meest gekende collectie wedding dresses van de San Patrick Group uit Barcelona, en heeft vanaf 1922 een wereldwijde naam opgebouwd. Dit is veruit de belangrijkste bruidsfabrikant waar al menig topdesigner aan heeft mogen werken. Namen als Manuel Mota, Ungaro, Valentino en Elie Saab hebben al voor deze collectie jurken mogen ontwerpen. Hou je van prachtige jurken in kant, dan is Pronovias een must. Zowel qua design als het hoge afwerkingsniveau maken van deze collectie de nr. 1 wereldwijd. Cermo Is Premium Dealer van Pronovias en brengt dan ook voor de Belgische markt een zeer ruim assortiment van deze collectie.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.