Blog

Stijlvol trouwen op een latere leeftijd? Doe het met een trouwjurk van Cermo!

Als je op zoek bent naar de geschikte trouwjurk voor een rijpere bruid ben je precies op de juiste plaats. Of het nu je tweede huwelijk is, je in het huwelijksbootje stapt na vele jaren samenzijn of je een tijdje gewacht hebt om the one te vinden, je verdient het om te stralen op je speciale dag. Benieuwd naar de mogelijke trouwjurken? Lees dan snel verder.

Het hoeft niet altijd traditioneel te zijn

Vaak kiest een bruid voor een witte trouwjurk, maar we zien dat veel oudere bruiden toch liever gaan voor wat kleur. We geven hen geen ongelijk! Een goudkleurige of licht roze jurk maakt een echt statement en straalt klasse uit. Je kan het ook wat subtieler aanpakken en bijvoorbeeld gaan voor een gekleurde onderrok. Bij Cermo hebben we een ruim aanbod trouwjurken met een roze of licht gekleurde onderrok. 

Een ander voordeel van een gekleurde jurk is dat je niet voor een echte trouwjurk hoeft te kiezen. Een chique galajurk kan dus ook al dienst doen als geslaagde trouwjurk en laten we die nu net ook bij Cermo hebben! Bovendien is het een ideale manier om wat geld te besparen op je trouwkleed. Benieuwd naar welke opties er bij Cermo zijn? Doe alvast inspiratie op in onze suitecollectie
Toch geen fan van kleur? Dan hebben we heel veel moderne witte trouwjurken in ons aanbod die vast en zeker je hart kunnen bekoren. Neem alvast een kijkje naar onze collectie.

Trouw je voor een tweede maal?

Misschien is dit niet je eerste huwelijk en heb je al een trouwjurk in je kast hangen. Dan is het nu de perfecte gelegenheid om te kiezen voor iets totaal anders dat helemaal bij je nieuwe stijl past. Zo kan je een ander model proberen en nieuwe herinneringen creëren. Misschien was je vorige trouwjurk wel traditioneel wit en is het nu tijd voor een gewaagdere kleur? Of had je toen een kort model en wil je nu een lange sleep? Hoe dan ook staan we bij Cermo klaar om de jurk van je dromen te vinden.

Trouwjurk voor de oudere bruid

Belangrijk is dat je rekening houdt met de pasvorm van je jurk. Dat zorgt er namelijk voor dat de juiste accenten gelegd worden en je er beter dan ooit uitziet. Het is ook best mogelijk dat je misschien onzeker bent over bepaalde delen van je lichaam. Dingen die je misschien liever niet in de kijker zet. Daar kunnen we je perfect mee helpen. Wij zoeken naar een pasvorm waar jij je 100 % comfortabel en zelfzeker in kan voelen. Wij zetten je beste troeven in de kijker tijdens een pasafspraak. Je kan er eentje inboeken via onze website. Je ontvangt deskundig advies en je kan rekenen op begeleiding van professionele stylistes. 

Passen van een trouwjurk

Natuurlijk is de keuze voor je droomjurk volledig aan jou. Alleen jij weet waar je je goed bij voelt. Je visie voor je bruiloft hoeft zeker niet af te hangen van een getalletje. Wil je graag een strakkere trouwjurk of een gewaagder ontwerp? Doe dat dan zeker en laat je vooral niet tegenhouden door je leeftijd!

Meest recente blogs

zwanger trouwen

Bride to be en zwanger: deze trouwjurken zijn perfect voor je baby belly

Trouwjurk kopen: Wie neem je mee naar je pasafspraak?

prijs trouwjurk

Hoeveel kost een trouwjurk?

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

Tip: Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Sample Sale

Cermo

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.