Winkelrek gevuld met verschillende trouwjurken

Wat mag je verwachten?

Een romantische sfeer, verschillende standhouders en alles wat je nodig hebt om jouw grote dag compleet te maken. Neem gerust je soon-to-be husband mee want Peter De Meulemeester zal aanwezig zijn met hoogwaardige kostuums!

Aanwezige standhouders

Atelier De Meulemeester 

De kleren maken de man. Met 25 jaar expertise in de herenbranche, evolueert Atelier De Meulemeester nog steeds mee met de nieuwe trends en mode. Ze zijn pionier op vlak van kostuums, pulls, hemden en jeans op maat. Neem dus zeker je toekomstige man mee naar onze opendeurdag!

Karolien Beyens

Zij zorgt voor een echte eye-catcher op jouw trouwfeest. Met haar huisgemaakte taarten en desserts zullen je gasten aangenaam verrast zijn. Kom de mogelijkheden ontdekken op onze opendeurdag!

Imke Melis

Er tip top in orde uitzien op je grote dag? Daar zorgt make-up artiest Imke Melis voor! Op haar stand kan je alvast wegdromen van de perfecte bruidsmake-up look.

Apelicious

Een absoluut onmisbare standhouder als je het ons vraagt! Apelicious’ mobiele prosecco en cavabar zorgt voor een fris glaasje bubbels. Je kan ze inhuren op je trouwfeest of tijdens je ceremonie.

Joaillerie de centre

Nog op zoek naar de perfecte trouwring? Kom dan zeker langs bij de stand van Joaillerie de centre. Zij zullen aanwezig zijn met een mooie collectie sieraden die je laat stralen op je grote dag.

Trouwbureau Karo

Voor de organisatie van een onvergetelijke bruiloft moet je bij trouwbureau Karo zijn! Als wedding planner zorgt ze voor een zalige huwelijksdag waarbij je zonder zorgen samen kan genieten met je genodigden.

Wanneer kan ik langskomen?

Je bent welkom (inschrijven is niet nodig):
– vrijdag van 18u00 tot 21u00
– zaterdag en zondag van 14u00 tot 18u00
Het adres is Rodendijk 60 in Zoersel.

See you there?