Ervaring

Wereld van dromen bij Cermo Concept

ornament1 removebg preview

Stap binnen in de wereld van dromen bij Cermo Concept, dé bruidswinkel die jouw hart sneller doet slaan.

Cermo Concept

Hoe ziet een
pasbeurt eruit?

ornament1 removebg preview

Ben je nieuwsgierig naar hoe een pasbeurt bij ons verloopt? Bereid je voor op een onvergetelijk moment waarbij jij je helemaal op je gemak voelt. Of je nu ruim van tevoren een afspraak maakt of last minute beslist, wij staan altijd klaar om je te helpen.

Voorbereiding op de Pasafspraak

ornament1 removebg preview

Bij Cermo Concept begrijpen we dat tijd kostbaar is, daarom adviseren we je om 9 maanden tot een jaar voor je huwelijk een pasafspraak te maken, zodat er voldoende tijd is om jouw droomjurk te bestellen. Maak je je zorgen over de tijd? Geen paniek! We hebben ook een selectie prachtige jurken op voorraad, voor bruiden die op het laatste moment nog een schitterende jurk willen vinden.

placeholder
placeholder

De Ervaring van het Passen

ornament1 removebg preview

Wanneer je bij ons binnenstapt, zijn er geen beperkingen tijdens het passen. Een pasbeurt duurt gemiddeld 2 uur, maar als dat niet genoeg is, passen we gewoon wat langer door. We willen je verrassen en dus mag je zoveel jurken proberen als je wilt. We moedigen je aan om verschillende stijlen te passen, zodat je zeker bent van de perfecte keuze. Ons volledige assortiment aan jurken staat ook altijd voor je klaar, zodat je niets hoeft te missen. We willen dat je volmondig JA kan zeggen tegen je jurk, wanneer je er 100% van overtuigd bent dat het de juiste keuze is. 

Geniet van het Moment

ornament1 removebg preview

Om je volledig te laten opgaan in het moment en te genieten van de beleving, vragen we je om tijdens het passen geen foto’s te nemen. Jouw glimlach en stralende ogen zijn het mooist wanneer je live schittert in de jurk.

placeholder
placeholder

Vieren van je Keuze

ornament1 removebg preview

Heb je dan eindelijk jouw droomjurk gevonden? Dan proosten we graag met jou op dit bijzondere moment met een glaasje bubbels! Vervolgens plannen we samen de volgende pasdata in, zodat je je kunt focussen op het vinden van lingerie en schoenen, die je trouwens ook bij ons kan vinden.

Ondersteuning en Advies

ornament1 removebg preview

We begrijpen dat je vragen kunt hebben tijdens je zoektocht naar de perfecte jurk. Daarom staan we altijd voor je klaar. Je kan ons bellen of mailen als je ergens over twijfelt of als je extra advies nodig hebt.

placeholder

Waardevolle tips voor jouw
zoektocht naar de droomjurk

ornament1 removebg preview

Kom met een open mind
Laat je inspireren door Pinterest, Instagram of creëer een moodboard van jouw favoriete stijlen. Sta echter ook open voor andere jurken, want de meerderheid van onze bruiden gaat uiteindelijk naar huis met een totaal andere jurk, en dat is helemaal oké. 🙂 

Beperk je gezelschap
Hoewel het erg verleidelijk is om veel vriendinnen en familie mee te nemen, raden we je aan om je gezelschap te beperken tot 3 personen (zeker op een zaterdag). Kies voor de mensen die jou het beste kennen en eerlijk advies kunnen geven. Hoe meer meningen, hoe moeilijker de keuze voor jou wordt!

Geniet er van
Laat de stress achterwege en geniet van het proces. Bij Cermo Concept zorgen we ervoor dat jouw pasbeurt een geweldige belevenis wordt, waarbij we er alles aan doen om jouw droomjurk te vinden.

Social media

Volg ons op Instagram

ornament1 removebg preview
[insta-gallery id="1"]

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

ornament1 removebg preview

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Koop je een trouwjurk? Dan krijg je van ons een cadeaubon van € 50 voor onze suitecollectie! 

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

ornament1 removebg preview

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.