Blog

Een trouwjurk kopen: Hoe maak ik de juiste keuze?

Het vinden van de perfecte trouwjurk is één van de meest opwindende aspecten van het plannen van jouw bruiloft. Het is dé jurk waar je altijd van gedroomd hebt en waarin je op jouw grote dag wilt stralen. Maar met zoveel stijlen, ontwerpen en details om uit te kiezen, kan het vinden van de juiste trouwjurk een uitdagende taak zijn. In deze blogpost delen we enkele tips om je te helpen de juiste keuze te maken en jouw droomjurk te vinden.

trouwjurk kopen

1. Doe jouw onderzoek:

Voordat je de bruidswinkels bezoekt, is het belangrijk om onderzoek te doen naar verschillende trouwjurkstijlen en -silhouetten. Blader door bruidsmagazines en verzamel inspiratie. Op deze manier krijg je een idee welke stijlen jou aanspreken en welke bij jouw lichaamsvorm passen

2. Bepaal jouw budgetklasse:

Trouwjurken variëren sterk in prijs. Het vooropstellen van een bepaalde budgetklasse kan je helpen om gericht te zoeken en teleurstellingen te voorkomen.

3. Maak afspraken bij bruidswinkels:

Plan afspraken bij bruidswinkels om verschillende jurken te passen. Neem enkele vertrouwde vrienden of familieleden mee die je hun eerlijke mening kunnen geven. Vergeet niet om foto’s te maken van de jurken die je leuk vindt, zodat je ze later kunt vergelijken.

4. Wees open-minded:

Hoewel je misschien een specifieke stijl in gedachten hebt, is het belangrijk om open te staan voor het proberen van verschillende jurken. Soms staat een jurk die je op het eerste gezicht niet aanspreekt, verrassend mooi. Vertrouw op de expertise van de styliste en geef verschillende stijlen een kans.

5. Comfort is belangrijk:

Naast het uiterlijk is comfort essentieel op jouw trouwdag. Zorg ervoor dat jouw jurk goed past, zodat je er vrij in kunt bewegen en dat je je er zelfverzekerd in voelt. Je zult de hele dag in jouw jurk doorbrengen, dus het is belangrijk dat je je op je gemak voelt.

Het kiezen van de juiste trouwjurk kan een spannende, maar soms overweldigende taak zijn. Door wat voorbereidend werk te doen, verschillende stijlen te proberen en te luisteren naar jouw comfortgevoel, kun je echter de trouwjurk vinden waar je altijd van hebt gedroomd. Vergeet niet dat het belangrijkste is dat je je zelfverzekerd en stralend voelt op jouw grote dag. Geniet van het proces en maak prachtige herinneringen terwijl je jouw perfecte trouwjurk vindt!

Maak een pasafspraak

We begrijpen dat het vinden van de perfecte trouwjurk een spannende, maar belangrijke zoektocht kan zijn. We staan daarom altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk. We kijken er naar uit om ook jou te ontvangen in onze showroom!

Maak nu een pasafspraak en laat onze bruidsstylisten je helpen bij het vinden van jouw droomjurk.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.