Blog

De ultieme checklist voor het vinden van jouw droomjurk!

Ben je nog op zoek naar dé perfecte bruidsjurk voor de trouw van je dromen? Weet je niet goed waar te beginnen met je zoektocht? We hebben enkele tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen bij het vinden van jouw droomjurk. Want bij Cermo begrijpen we als geen ander hoe belangrijk deze zoektocht is en daarom hebben we alles in huis om jou te helpen.

Laat jezelf inspireren

Voordat je pasafspraken maakt, is het van belang om wat inspiratie op te doen. Blader door bruidsmagazines en websites, zoek op Pinterest en Instagram. Verzamel alle foto’s in een moodboard. Dit kan je helpen om een idee te krijgen van de stijlen en kleuren die je aanspreken. Zo kun je meteen verschillende stijlen passen die jij het moost vindt. We ontdekken samen of dit jou echt staat of we misschien op zoek moeten naar iets anders. We willen jouw visie vormgeven, dus alle inspiratie is meer dan welkom. 

Wist je dat wij bij Cermo een lookbook aanbieden voor bruiden die nog volop op zoek zijn naar een bruidslook? Download ons gratis lookbook gevuld met prachtige jurken in verschillende stijlen.

Keep in mind: jouw trouwlocatie

Het is van belang om bij het kiezen van jouw trouwjurk ook rekening te houden met de locatie van je bruiloft. Gaat de bruiloft buiten plaatsvinden? Kies dan voor een jurk die licht en luchtig is. Gaat de bruiloft binnen plaatsvinden? Dan kun je kiezen voor een wat zwaardere stof.

Bij een bruiloft op het strand past een bohemian trouwjurk perfect bij de informele en relaxte sfeer. Voor een bruiloft in een kasteel is het juist meer geschikt om te kiezen voor een elegante en extravagante trouwjurk die past bij de prachtige en majestueuze setting van het kasteel. 

Sta open voor suggesties

Onze stylisten hebben veel ervaring en expertise op het gebied van bruidsmode en helpen je om nieuwe stijlen te ontdekken, de juiste pasvorm te vinden en tijd te besparen bij het zoeken naar dé perfecte jurk. Door open te staan voor hun suggesties vind je de perfecte jurk die past bij jouw stijl en persoonlijkheid.

Houd rekening met je lichaamstype

Bij het kiezen van jouw trouwjurk is het belangrijk om rekening te houden met je lichaamstype. Bij Cermo hebben we trouwjurken in verschillende stijlen die bij elk lichaamstype passen. Wist je dat we bij Cermo zelfs een plus size collectie aanbieden? Zo vindt ieders wat wils.

Maak een pasafspraak

We begrijpen dat het vinden van de perfecte trouwjurk een spannende, maar belangrijke zoektocht kan zijn. We staan daarom altijd klaar om je te helpen bij het vinden van jouw droomjurk. We kijken er naar uit om ook jou te ontvangen in onze showroom! 

Maak nu een pasafspraak en laat onze bruidsstylisten je helpen bij het vinden van jouw droomjurk.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Koop je een trouwjurk? Dan krijg je van ons een cadeaubon van € 50 voor onze suitecollectie! 

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.