Blog

Bride to be en zwanger: deze trouwjurken zijn perfect voor je baby belly

Proficiat, jullie gaan trouwen! Maar bovenop deze vreugde komt er nog een extraatje: je bent zwanger! Misschien zelfs voor de eerste keer of je hebt al een eerste zwangerschap achter de rug. Hoe dan ook, wil je natuurlijk stralen op je bruiloft. Maar, wat bekent die zwangerschap voor je trouwjurk?

Zwanger trouwen, dubbel feest!

Tijdens je zwangerschap verandert je lichaam continu. Een mooie, maar comfortabele trouwjurk is dus echt een must. Bij Cermo Concept hebben we verschillende pasvormen waardoor je zeker en vast de perfecte jurk zal vinden. Bovendien staan onze stylistes klaar om je te begeleiden in deze zoektocht en professioneel advies te geven.

Natuurlijk zijn er bepaalde pasvormen die je best vermijdt als je zwanger bent. Een strakke zeemeermin bruidsjurk zal bijvoorbeeld voor een hoop ongemakken zorgen. Gelukkig kan je verschillende modellen in onze boetiek passen die comfortabel zijn én ook modieus. Een Bohemian bruidsjurk is de meest gekozen jurk door zwangere bruiden omdat ze losjes valt rondom de buik en de heupen. Dat maakt ze ideaal voor zowel de beginnende als de vergevorderde zwangerschapsbuik.

tamara menzi oYAEDkfjvFA unsplash 2

Bruidslingerie

Of je nu zwanger bent of niet, geschikte bruidslingerie is minstens even belangrijk dan je trouwjurk zelf. Je lingerie moet afgestemd zijn op je jurk want anders zal deze zichtbaar zijn voor iedereen en voor ongemakkelijke situaties zorgen. Zeker tijdens je zwangerschap wil je kunnen vertrouwen op aangename, maar sexy lingerie. Ook hier kunnen onze stylisten je bijstaan met advies.

Help! Ik heb mijn trouwjurk al besteld

Het kan altijd gebeuren dat je nog niet wist dat je zwanger was toen je je trouwjurk kwam passen. Geen nood, breng ons even op de hoogte zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken. Tijdens de eerste maanden van je zwangerschap verandert je lichaam niet veel. Hierdoor zijn er vaak verschillende oplossingen om je trouwjurk te vermaken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een rijgsluiting of de trouwjurk lichtjes te vergroten. Zo ben je nog steeds de proud bride die extra straalt op haar grote dag.

Let op: als je vergevorderd bent in je zwangerschap is het niet meer zo evident om je gekozen jurk te vermaken. We zullen samen met jou de oplossingen en mogelijkheden bekijken en zorgen dat je alsnog straalt op je grote dag.

Even wat praktische zaken

Je trouwjurk heb je gevonden, maar op je trouwdag zal je waarschijnlijk lang recht moeten staan en veel dansen. Een vermoeiende dag dus voor een zwangere bruid. De juiste schoenen kunnen dan de nodige verlichting geven. Je kiest dus best niet voor een paar hoge hakken of je doet ze enkel aan tijdens de ceremonie. Het perfecte excuus om meerdere paren schoenen aan te schaffen!

Zwanger zijn en trouwen kan dus perfect samen. Het is zelfs een magisch moment dat je voor altijd zal bijblijven want je zal een getrouwde vrouw én mama worden. Aarzel niet en boek je eerste pasafspraak via onze website. Onze stylistes staan te popelen om de jurk van je dromen te zoeken.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Koop je een trouwjurk? Dan krijg je van ons een cadeaubon van € 50 voor onze suitecollectie! 

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.