Blog

De mooiste bruidskapsels: 5 kapsels waarmee jij schittert aan het altaar

Diverse haartypes vragen om een afgestemd bruidskapsel. Omdat er zoveel verschillende haarstijlen zijn, sommen we de vijf bekendste kapsels graag voor jou op in deze blog. Laat je inspireren en vind de perfecte haarstijl die jouw persoonlijkheid volledig tot hun recht laat komen.

Opgestoken kapsels vol volume

Een opgestoken bruidskapsel is ideaal voor vrouwen met dunner haar. Door de haren samen te brengen, wordt er extra volume gecreëerd waardoor het fijne haar minder opvalt. Als je je haren van tevoren krult, krijg je zelfs nog meer volume! Wees gerust creatief met deze stijl: voeg enkele losse plukjes toe rondom het gezicht om de aandacht meer naar het gelaat van de bruid te trekken.

Een opgestoken kapsel kun je perfect combineren met een van onze haaraccessoires of een sluier. Je kunt je kapsel wat meer glamour geven door bijvoorbeeld een diamanten speld toe te voegen of enkele bobby-pins met parels in je kapsel te schuiven. Hierdoor voeg je net dat tikkeltje meer sparkle toe.

Rock je korte lokken

Zelfs bij korte coupes zijn er voldoende opties om je haar te accentueren met haaraccessoires. Met een prachtige diadeem of bloemenkrans kun je een vleugje elegantie toevoegen en zorg je net voor dat tikkeltje meer verfijning. 

Wees ook zeker niet bang om het gebruik van haaraccessoires achterwege te laten. Het is hierbij wel aangeraden om je haren in model te laten knippen voor de trouw. Vertrouw op je vaste kapper om last minute ongemakken te voorkomen en ervoor te zorgen dat je haar op je trouwdag op zijn best is.

Fantastisch kunstwerk met ingevlochten haar

Ingevlochten haar voegt een tijdloze en romantische touch toe aan trouwkapsels. Of je nu kiest voor een vlecht die langs de zijkant van je hoofd valt of eerder wat ingewikkelder vlechtwerk, gevlochten haar straalt altijd elegantie uit. Ook voor vrouwen met krullend of kroeshaar zijn vlechten een perfecte optie als bruidskapsel. 

Bovendien biedt gevlochten haar de mogelijkheid om accessoires zoals bloemen, parels of linten subtiel te verwerken in het haar. Hierdoor kun je de stijl van je trouwfeest of -jurk laten doorlopen in je haarstijl.

Sprookjesachtige losse haren

Zelfs losse haren kunnen een betoverende keuze zijn voor je trouwdag. Deze haarstijl past bij alle haartypes, of je nu stijl, krullend of kroeshaar hebt. Bovendien biedt het diverse uitvoeringsopties aan. Voor vrouwen met kroeshaar die hun haar graag willen stijlen, is het raadzaam om dit voor je trouwdag uit te proberen. Zo kun je nog allerlei aanpassingen doen naargelang je gewenste resultaat.

Ook bij losse haren kun je gebruikmaken van allerlei haaraccessoires. Je kunt kiezen voor een sprankelende diadeem of een kleurrijke bloemenkrans. Daarnaast kun je de haaraccessoires volledig afstemmen op je trouwkleed of de decoratie van je feest.

Het beste van beide werelden dankzij half opgestoken haar

Kun je niet kiezen? Een half opgestoken kapsel is dé oplossing! Met deze veelzijdige haarstijl kun je een deel van je haar los laten vallen, terwijl je het andere deel elegant opsteekt of vlecht. Het is een favoriete keuze onder bruiden, omdat het de ideale combinatie biedt van een verfijnde en speelse uitstraling.

Een half opgestoken kapsel komt altijd tot zijn recht met de toevoeging van haaraccessoires. Een prachtige haarspeld of een subtiele sluier kan je kapsel van neutraal naar absoluut stijlvol transformeren.

Het juiste kapsel vinden voor je trouwdag kan een uitdaging zijn, en de bijpassende haaraccessoires kiezen maakt het soms wat lastiger. Bij het maken van deze keuze staan onze ervaren stylistes klaar om je te begeleiden en ondersteunen. Hun expertise zal je helpen om de juiste haaraccessoires te kiezen bij jouw droomkapsel.

Bij Cermo Concept beschikken we over een zeer uitgebreid aanbod aan haaraccessoires voor ieder soort kapsel. Maak vandaag nog je pasafspraak en maak zo kennis met ons volledige aanbod.

Contacteer ons

Maak een afspraak bij Cermo

Om de kwaliteit van onze service te garanderen werken wij enkel op afspraak. Zowel voor onze bruidscollectie als voor suitecollectie en galakleding kan je een afspraak maken via de kalender hieronder.

Koop je een trouwjurk? Dan krijg je van ons een cadeaubon van € 50 voor onze suitecollectie! 

Thursday Tip! Koop je je trouwjurk op een donderdag? Dan krijg je er gratis trouwschoenen ter waarde van € 150 bij!

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

 

Cermo Concept
Rodendijk 60
2980 Zoersel

Contacteer ons

Maak een afspraak

Om je op de best mogelijke manier te kunnen helpen, verwijzen we onze bruidjes vanaf maatje 46 graag door naar Cermo Curves. Een afspraak maken voor je bruidsjurk bij Cermo Curves? Dat kan hier

maandag: gesloten
dinsdag – zaterdag: 10:00 – 18:00
zondag: gesloten

Cermo lookbook 2024

Op zoek naar inspiratie?

Ontdek het lookbook van Cermo, bruidskleding voor elke bride-to-be.