Damesmode, suitekledij & cocktailjurken

Naast prachtige bruidskledij vind je bij Cermo Concept ook heel wat suitekledij.

Een korte cocktailjurk, lange feestjurken,… in ons assortiment galakledij vindt u voor iedere gelegenheid wel een passende suitejurk. We werken daarbij steeds met de mooiste stoffen en de stijlvolste merken (o.a. Linea Raffaelli en Oni Onik).

U heeft binnenkort een feestelijke gelegenheid gepland en bent nog op zoek naar de gepaste suitekledij? Bij Cermo Concept hebben we naast bruidskledij ook een uitgebreid assortiment feestkleding voor dames. Een korte cocktailjurk, een stijlvol galakleed of toch liever een lange suitejurk? Indien u het zelf niet goed weet, helpen onze ervaren stylistes u met de beste service verder. Ook kunnen we de door u gekozen cocktailjurk in ons eigen atelier volledig op maat vermaken. Naast onze eigen collectie feestjurken bieden we ook suitekleding aan van topmerken zoals Linea Raffaelli, Attillato en Oni Onik. Ons assortiment galakledij bevat nu al ontwerpen de collecties van 2020.

Cermo Exclusive
Kelsey Rose
Linea Raffaelli
Raffaelli Casual Chique
Maria Lago

Welkom bij Cermo

Cermo Concept staat al jarenlang garant voor bruidsmode met pure klasse. Ontdek nu de mooiste bruids- & feestmode in onze winkel in Zoersel en maak kennis met de klantenservice die al vier generaties meegaat.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief