Libelle

Met trots presenteren wij de nieuwe BELLA VISTA collectie van Libelle Bridal. De geheel nieuwe collectie is een mooie mix van frisse vernieuwende ontwerpen gemaakt in Europa, die is gecreëerd met het oogpunt op de luxueuze en zelfverzekerde bruid. De BELLA VISTA collectie bestaat uit trendgevolgde modellen, het gebruik van hoogwaardige stoffen uit eigen productie en prachtige details.

De BELLA VISTA collectie van Libelle Bridal is geïnspireerd vanuit de gedachte om vooruit te kijken naar al het moois wat nog komen gaat en om deze momenten te koesteren. BELLA VISTA is het prachtige uitzicht dat het wachten meer dan waard was. De sierlijke en verfijnde jurken bevatten zachte tulle, chiffon, kant en bloemendetails om je super zelfverzekerd en vrouwelijk te laten voelen.

Met elke ontwerp uit de BELLA VISTA collectie zal je een adembenemende indruk achterlaten. De jurken zijn gemaakt van de fijnste exclusieve stoffen, kant en materialen om je te laten stralen. De collectie van Libelle Bridal bevat verfijnde pasvormen die de kenmerkende jurken en jumpsuits zo luxueus, vrouwelijk en sexy maken. De stijlen bevatten elegante pailletten en glitters die je dat extra beetje sprankeling en glamour geven op jouw speciale dag.

Waarmee kunnen we u helpen?
Volledige collectie

Benieuwd naar andere collecties buiten Colet Spose?
Ontdek alle merken die we aanbieden.

EEN EVENT BIJWONEN

Wist je dat er op regelmatige basis speciale events plaatsvinden?
Ontdek hier de events, van designer- tot exclusive days.

Maak een pasafspraak