Rembo Styling & Marylise Trunk Show 2021
Heb jij je bruidsjurk nog niet gevonden? Kom langs tijdens onze Rembo Styling & Marylise Trunk Show en ontdek een enorme collectie in onze showroom. Maak je afspraak via het formulier op deze pagina.
marylise rembo trunk show cermo

Hé bride to be! Ben jij fan van boho looks, prachtige kanten details en dromerige trouwjurken? Goed nieuws! Op 19 en 20 november organiseren we de Rembo Styling & Marylise Trunk Show. Dat betekent dat we een enorm grote collectie unieke bruidsjurken in onze rekken hebben, die normaal gezien niet in ons aanbod verkrijgbaar zijn.

Kom jij ook passen? Schrijf je in en verzeker jezelf van een plaatsje in de agenda. Wees er snel bij! Heel veel bruiden staan te popelen om hun jurk te vinden en ein-de-lijk hun mooiste dag ooit te vieren.

Plan hier je afspraak!

Afspraken voor deze Trunk Show kunnen gemaakt worden vanaf vrijdag 19 november en zaterdag 20 november
Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.