Pronovias Trunk Show 2021
Heb jij je bruidsjurk nog niet gevonden? Kom langs tijdens onze Pronovias Trunk Show en ontdek een enorme collectie in onze showroom. Maak je afspraak via het formulier op deze pagina.
pronovias cermo trunk show

We want more! Ook in december organiseren we een highly requested Trunk Show. Op vrijdag 10 en zaterdag 11 december organiseren we de Pronovias Trunk Show. Jij weet al wat dat betekent: een enorm grote collectie unieke bruidsjurken van Pronovias die we normaal gezien niet in ons aanbod hebben. Nog meer pareltjes om jouw droomjurk uit te kiezen.

Kom jij ook passen? Schrijf je in en verzeker jezelf van een plaatsje in de agenda. Wees er snel bij! Heel veel bruiden staan te popelen om hun jurk te vinden en ein-de-lijk hun mooiste dag ooit te vieren.

Plan hier je afspraak!

Afspraken voor deze Trunk Show kunnen gemaakt worden op vrijdag 10 december en zaterdag 11 december
Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.