Modeca Trunk Show 2021
Heb jij je bruidsjurk nog niet gevonden? Kom langs tijdens onze Modeca Trunk Show en ontdek een enorme collectie in onze showroom.
Maak je afspraak via het formulier op deze pagina.
Cermo Website Events Headers (2)

Heb jij de bruidsjurk van je dromen nog niet gevonden? Dan word je vast heel blij van dit nieuws: van 12 tot en met 23 oktober organiseren we de Modeca Trunk Show. Dat betekent dat we een enorme collectie aan oogverblindende bruidsjurken die we normaal gezien niet verkopen tijdelijk aanbieden! Nog meer kans om de trouwjurk van je dromen te vinden dus, en wel van deze topmerken:

  • Modeca
  • Le Papillion
  • Curves by Modeca
  • Jazz by Modeca

Kom jij ook langs? Schrijf je in en verzeker jezelf van een plaatsje in de agenda. Wees er snel bij! Heel veel bruiden staan te popelen om hun jurk te vinden en ein-de-lijk hun mooiste dag ooit te vieren.

Plan hier je afspraak!

Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.