All Black Weekend 2021
Feestje gepland? Shop onze zwarte feestkleding aan 30 tot 50% korting tijdens ons All Black Weekend!
Maak je afspraak op 03/283.83.03
zwarte feestkleding

De klassiekers die absoluut niet mogen ontbreken in jouw kast: de little black dress of een strak zwart kostuum. En het is eindelijk tijd om die feestkledij terug boven te halen! Of om jezelf eens te trakteren op iets nieuws.

Tijdens ons ‘All Black Weekend’ op 25, 26 en 27 juni zetten we al onze zwarte feestkledij in de kijker én geniet je bovendien van mooie kortingen van 30 tot 50%.

En om je al warm te maken trakteren we je graag op een gezellig apéro momentje aan onze cava bar. Glaasje bubbels, de zon, … Laat het feest beginnen! Maak nu je afspraak via het onderstaand formulier of bel ons op ons nummer 03/ 283.83.03 !!

Plan hier je afspraak!

Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.