Fashion Days 2021
Ben je benieuwd naar de nieuwe lente - zomercollecties 2021 kom dan zeker langs op de Fashion Days van Cermo Concept - 17 februari tot 26 Maart - Maak je afspraak op 03/283.83.03
maria lago 20142249-C

Bent U op zoek naar een stijlvolle outfit als moeder van de bruid of bruidegom, bent U één van de bruidsmeisjes, of zoekt U zelf een vlotte jurk voor uw huwelijk? Dan zijn de Cermo Fashion Days in Zoersel het ideale moment om de nieuwste feestmode te bewonderen en te passen.
Ontdek nu de ruimste keuze in stockmodellen, of kies uit onze exclusieve Made to Measure jurken met tal van mogelijkheden! Heeft U een maatje meer, zelfs dan zal onze MTM service U verbazen. Plan tijdig uw afspraak voor onze Fashion Days van 17 februari tot 26 maart. Nu uw afspraak maken kan ook op ons nummer 03/ 283.83.03 !!

Plan hier je afspraak!

Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.