Ontdek de Rembo Styling 2020 Collectie
Cermo Concept Premium Dealer Rembo Styling Boho Chic Collectie. Bekijk hier de nieuwe 2020 video .
Trouwjurk Rembo Styling Bohemian

Rembo Styling is een collectie die de bohemian stijl naar een hoger niveau brengt. De unieke kanten details en de vloeiende stoffen maken zonder meer van Rembo Styling de meest modieuze bruidscollectie die je momenteel kan vinden. Bij Cermo de trendsetter in moderne bruidsmode vind je dan ook steeds het grootste assortiment van deze collectie.

Bekijk hier alvast de nieuwe Rembo Styling 2020 collectie.

Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.

Ik heb interesse in:BruidsmodeDamesmodeHerenmode

Leave a comment

BELANGRIJKE MEDEDELING

 

Gezien de huidige situatie i.v.m. het Coronavirus heeft Cermo Concept de beslissing genomen om tijdelijk de winkel te sluiten vanaf 17 maart. De veiligheid van onze klanten en van ons personeel staat voor ons voorop.

 

Verdere informatie betreffende verplaatsing van afspraken of dringende afhalingen van uw kleding kan telefonisch op het nummer 0477/297.600