Sample Sales Cermo
Nu het 2019 seizoen ten einde loopt kan je de verschillende sample jurken kopen met een fixe korting. Van 2 juli tot 13 juli vind je deze jurken bij Cermo Concept te Zoersel.
Moderne bruidsjurk

Heb je trouwplannen en wil je een trouwjurk die niet uit een outlet winkel komt, maar wel een hedendaagse klasse jurk? Dan ben je bij Cermo Concept zeker aan het juiste adres! Cermo verkoopt bruidsjurken van de hoogste kwaliteit met service, en zorgt er steeds voor dat deze onberispelijk worden aangepast. Nu het 2019 seizoen ten einde loopt kan je de verschillende sample jurken kopen met een fixe korting. Van 2 juli tot 13 juli vind je deze jurken bij Cermo Concept “de trendsetter in moderne bruidsmode” 

Wil jij erbij zijn? Dat kan enkel op afspraak! Maak nu je afspraak via het contactformulier hieronder en kom langs op de Sample Sales bij Cermo.

Alvast veel succes & tot binnenkort!

Plan hier je afspraak!

Plan mijn afspraak op*

Trouwdatum*

Ik heb kennis genomen van de privacy policy van Cermo Concept, en verleen hierbij de toestemming om mijn persoonsgegevens volgens de privacy policy te verwerken in het kader van mijn bericht. *

Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.

Ik heb interesse in:BruidsmodeDamesmodeHerenmode

Leave a comment