Randy Fenoli komt naar België
Fan van Say Yes to the Dress? Bekijk dan hier alvast de inspirerende video van Randy Fenoli Bridal.
Aurora Bruidsmode

Cermo Concept brengt vanaf september de jurken van Randy Fenoli Bridal. Deze Amerikaanse Tv presentator en fashiondesigner styled al jaren met zijn ervaring in Kleinfeld Bridal de meest kritische bruiden in America. Dit jaar wil fashiondesigner Randy Fenoli ook Europese harten sneller doen slaan. Het nieuwe design van zijn nieuwe collectie is zeker geslaagd en mag dan ook niet ontbreken bij Cermo Concept “de trendsetter in moderne bruidsmode”. Bekijk hier alvast de inspirerende video van Randy Fenoli Bridal.

Fan van deze collectie en wil je de jurken graag als éérste passen maak dan snel je afspraak met vermelding van Randy Fenoli via onze contactpagina.

Alvast veel succes vanwege het Cermo Team.

Als eerste de nieuwe tips & trends?
Schrijf je in voor onze  nieuwsbrief.

Ik heb interesse in:BruidsmodeDamesmodeHerenmode

Leave a comment

BELANGRIJKE MEDEDELING

 

Gezien de huidige situatie i.v.m. het Coronavirus heeft Cermo Concept de beslissing genomen om tijdelijk de winkel te sluiten vanaf 17 maart. De veiligheid van onze klanten en van ons personeel staat voor ons voorop.

 

Verdere informatie betreffende verplaatsing van afspraken of dringende afhalingen van uw kleding kan telefonisch op het nummer 0477/297.600